Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

Terapia Shockwave favorizează vindecarea coloanei vertebrale și a membrelor ale calului, mai ales în cazul leziunilor tendoanelor și ligamentelor. Terapia cu unde de șoc este o nouă tehnologie în curs de dezvoltare pentru tratamentul problemelor musculo-scheletice, ale țesuturilor moi și ale oaselor la cai. Această energie pătrunde în organism sub formă de undă pentru a-și exercita efectul terapeutic. Undele accelerează metabolismul în zona aplicată, îmbunătățesc circulația sângelui, relaxează mușchii și redau flexibilitatea tendoanelor și articulațiilor. Tratamentul este non-invaziv și servește la stimularea vindecării. De fapt, vindecă țesuturile, nu doar suprimă durerea și inflamația.

În ultimii ani, capacitatea noastră de a diagnostica bolile s-a îmbunătățit mult (cum ar fi raze X, ultrasunete, RMN), dar opțiunile noastre de tratament pentru unele boli au rămas limitate. Shockwave ne oferă o opțiune excelentă de tratament, care este minim invazivă și s-a dovedit a fi eficientă.


Sursa foto: https://www.greatbayequine.com/new-page și https://thehorse.com/1110455/shock-wave-therapy-and-kissing-spines/

Alter sevicii


Chirurgie

Efectuată în anestezie generală, în condiții de siguranță.

Stomatologie

Deci cele mai importante două lucruri în viața cailor sunt următoarele: picioarele și copitele sănătoase, respectiv dinții sănătoși pentru hrănire.

!new! RMN

RMN

Examinarea și tratarea șchiopăturii

În cabinetul nostru sunt deja disponibile posibilitățile terapeutice moderne pentru o vindecare completă.

Doriți să vă informați?

Dacă aveți întrebări sau doriți informații, contactați-ne. Răspundem în cel mai scurt timp.