Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

Aparatul de radiologie este un instrument absolut esențial la o clinică veterinară modernă și reprezintă examenul suplimentar cel mai frecvent utilizat la cai, mai ales la cai de sport care prezintă șchiopături. În 2015, la clinica noastră a fost instalat un sistem nou de radiologie digitală ultramodernă. De atunci, am făcut mii de imagini folosind această tehnologie.

Avantajul sistemului digital este, că reproduce imaginiile imediat, chiar și în condiții de grajd, a cărei calitate este impecabilă, iar medicul veterinar poate diagnostica imediat. Dacă imaginea nu este adecvată, aceasta poate fi repetată imediat. Sistemul pe care îl folosim este fără fire sau cabluri și funcționează cu o emisie redusă de radiații. Viziunea noastră este că, dacă caii trebuie să fie expuși la razele X, aceasta trebuie să fie făcută cu cea mai bună și cea mai sigură tehnologie disponibilă, deoarece aceasta este o modalitate importantă prin care putem stabili cel mai precis diagnostic și tratament.


 

Alter sevicii


Chirurgie

Efectuată în anestezie generală, în condiții de siguranță.

Stomatologie

Deci cele mai importante două lucruri în viața cailor sunt următoarele: picioarele și copitele sănătoase, respectiv dinții sănătoși pentru hrănire.

!new! RMN

RMN

Examinarea și tratarea șchiopăturii

În cabinetul nostru sunt deja disponibile posibilitățile terapeutice moderne pentru o vindecare completă.

Doriți să vă informați?

Dacă aveți întrebări sau doriți informații, contactați-ne. Răspundem în cel mai scurt timp.