Telefon: +40745859720    Email: office@allatorvos.ro

Diagnosticare cu instrumente

Endoscop


Pe lângă endoscopul fix (artroscop, respectiv laparoscop) în cabinetul nostru există posibilitatea efectuării examinării cu un endoscop flexibil.Cu ajutorul acestui instrument putem diagnostica boli ale sistemului respirator superior (sinuzită, bronșită etc.) și putem și trata unele dintre acestea.


Ecograf


Unul dintre cele mai importante instrumente ale medicinei veterinare moderne este ecograful. Acesta reprezintă un mijloc de diagnosticare foarte importantă în mai multe domenii, de exemplu în ortopedie joacă un rol important în diagnosticarea leziunilor la nivelul ligamentelor și în urmărirea procesului de vindecare.Cu ajutorul instrumentelor moderne aflate în cabinetul nostru putem stabili foarte rapid diagnostice exacte cu privire la anomaliile la nivelul cavității abdominale și toracice. De asemenea acesta joacă un rol important și în diagnosticarea gestației și pentru stabilirea gestației cu gemeni.


Aparat de radiologie


Aparatul de radiologie este un instrument absolut necesar într-un cabinet veterinar, iar radiografia este examinarea suplimentară efectuată cel mai frecvent. Datorită unui concurs publicat de Uniunea Europeană, realizat în anul 2015 am reușit să dezvoltăm sistemul nostru analog cu unul digital. Datorită acestui fapt putem stabili un diagnostic mai exact și mai rapid. 


Alter sevicii


Examinarea și tratarea șchiopăturii

În cabinetul nostru sunt deja disponibile posibilitățile terapeutice moderne pentru o vindecare completă

Chirurgie

Efectuată în anestezie generală, în condiții de siguranță.

Medicină dentară

Deci cele mai importante două lucruri în viața cailor sunt următoarele: picioarele și copitele sănătoase, respectiv dinții sănătoși pentru hrănire.

Doriți să vă informați?

Dacă aveți întrebări sau doriți informații, contactați-ne. Răspundem în cel mai scurt timp.