Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

Dr. Jakab Szilárd

medic veterinar primar

Întotdeauna m-am simțit atras de cai și m-am hotărât încă în copilărie să devin medic veterinar, astfel în prezent sunt specializat pe cai. Mi-am efectuat studiile la Facultatea de Medicină Veterinară în Cluj-Napoca pe care am absolvit-o în anul 2009, obținând diplomă de licență în medicină veterinară.

În timpul facultății am efectuat stagiile de practică în cabinete veterinare generale sau specializate pe cai, mai ales în străinătate.

După absolvirea facultății am deschis un cabinet veterinar general propriu în satul meu natal, Zetea. Domeniul meu principal de specialitate îl reprezintă chirurgia. Posibilitățile existente în acea perioadă au facilitat mai ales efectuarea intervențiilor chirurgicale pe cai care stau în picioare, astfel am încercat să-mi aprofundez cunoștințele în domeniul medicinei dentare și în domeniul intervențiilor chirurgicale la nivelul sinusului maxilar. De aceea în 2011 am petrecut 2 luni în Statele Unite în cabinetul lui Marty Langhofer. După ce am venit acasă, pe lângă tratamentele dentare de bază am început să efectuez intervenții chirurgicale mai complexe doar pe cai în picioare, atât acasă, cât și în Ungaria, colaborând cu mai multe cabinete veterinare. Tot în acel an am reușit să-mi realizez un vis vechi, deoarece am reușit să cumpăr un teren lângă Zetea unde am dorit să înființez o clinică veterinară. Cu 4 ani după achiziționarea terenului am reușit să ne apucăm de lucrările de construcție, în acest timp am participat la cursuri de specialitate și am încercat să fac rost de instrumente în vederea realizării unui centru medical pentru cai care îndeplinește cerințele secolului al 21-lea. Mai avem multe de făcut, însă în anul 2015 am efectuat deja intervenții chirurgicale de succes în anestezie generală.

Doriți să vă informați?

Dacă aveți întrebări sau doriți informații, contactați-ne. Răspundem în cel mai scurt timp.