Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

Unul dintre cele mai importante instrumente ale medicinei veterinare moderne este ecograful. În timpul examinării cu ultrasunete, creăm o imagine a structurilor țesuturilor moi sau a suprafețelor osoase, cum ar fi tendoane, ligamente, organe abdominale și toracice sau organe genitale. 

La clinica noastră o folosim, printre altele, pentru a examina colicile, gestația, fertilitatea și examinărilor de medicină internă. Cel mai des folosit de medicii noștrii este la caii de sport, în diagnosticarea leziunilor la nivelul tendoanelor sau ligamentelor și în monitorizarea procesului de vindecare. Este o procedură complet non-invazivă, fără efecte secundare.

Ecografia are și limitele ei, deoarece în anumite medii, de ex. la nivelul oaselor, sau unde se află gaze/aer, nu poate penetra, deci nu este potrivit pentru examinarea plămânilor sau a țesutului osos. Iar există posibilitatea examinării și a acestor părți, doar cu alte instrumente, de ex. radiografie, RMN.


 

Alter sevicii


Chirurgie

Efectuată în anestezie generală, în condiții de siguranță.

Stomatologie

Deci cele mai importante două lucruri în viața cailor sunt următoarele: picioarele și copitele sănătoase, respectiv dinții sănătoși pentru hrănire.

!new! RMN

RMN

Examinarea și tratarea șchiopăturii

În cabinetul nostru sunt deja disponibile posibilitățile terapeutice moderne pentru o vindecare completă.

Doriți să vă informați?

Dacă aveți întrebări sau doriți informații, contactați-ne. Răspundem în cel mai scurt timp.