Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

Cabinetul nostru acordă o atenție deosebită uneia dintre cele mai frecvente afecțiuni ale cailor de sport, adică șchiopăturii, precum și examinării și tratării acesteia. În cabinetul nostru sunt deja disponibile posibilitățile terapeutice moderne. Pentru aplicarea acestora cu succes este nevoie de o diagnosticare exactă.

Diagnosticarea începe de obicei cu o examinare clinică pentru identificarea problemelor, ariilor dureroase, după care examinăm calul în diferite tipuri de mers (pas, trap sau galop). Dat fiind faptul că șchiopătura cauzată de diferite motive nu se manifestă la fel pe teren moale, dur, respectiv în direcție dreaptă sau circulară, examinăm calul luând în considerare și acești factori.

Pentru identificarea ariei problematice utilizăm un anestezic local regional (anesteziind un nerv) sau intraarticular, introducând anestezicul în articulație. După identificarea ariei problematice în vederea obținerii diagnosticului exact, efectuăm în funcție de nevoie: ecografie, radiografie, endoscopie sau RMN.


 

Alter sevicii


Chirurgie

Efectuată în anestezie generală, în condiții de siguranță.

Stomatologie

Deci cele mai importante două lucruri în viața cailor sunt următoarele: picioarele și copitele sănătoase, respectiv dinții sănătoși pentru hrănire.

!new! RMN

RMN

Doriți să vă informați?

Dacă aveți întrebări sau doriți informații, contactați-ne. Răspundem în cel mai scurt timp.